Direct aanvragen Energielabel woning

Afspraak

Inspectie

Registratie

Online aanvragen energielabel woning

Heeft u het plan om op korte termijn uw huis te gaan verkopen of verhuren? Wilt u overgaan tot het aanvragen energielabel woning? Bij Aanvragen-Energielabel.nl bent u aan het juiste adres voor dit aanvragen energielabel woning!
 
Naast de beschikking over een groot netwerk van deskundigen, bieden wij u scherpe prijzen. U bent vanaf 1 januari 2021 van overheidswege verplicht bij uw woning een rechtsgeldig energielabel te overhandigen. 
 
Met een energielabel is het eenvoudig voor de geïnteresseerde partij om een gefundeerd oordeel te kunnen vellen over de energiezuinigheid van uw woning. Dat is handig, want als gekozen wordt voor een zuinige woning betekent dat een lagere energierekening, meer wooncomfort en minder CO2-uitstoot, dus beter voor het milieu!
 
Het energielabel voor woningen geeft met de klassen A (groen, zeer zuinig) tot en met G (rood, zeer onzuinig) een indicatie hoe energiezuinig een woning is in vergelijking met soortgelijke woningen. Een energiezuinig huis beschikt over goede isolatie, energiezuinige verwarming, dubbel glas en zonnepanelen. 
 
Een energiezuinig huis heeft goede isolatie, dubbel glas, energiezuinige verwarming en zonnepanelen. Het energielabel is een document waarin deze kenmerken zijn beschreven. Als u uw woning wilt verkopen, dan moet u  aan de koper laten zien welk energielabel uw woning heeft. Doet u dat niet, dan kunt u een boete krijgen.
 
Aanvragen Energielabel is een entiteit van: Homekeur B.V.
 
 

Aanvragen energielabel

Na het invoeren van uw gegevens kunt u (naar keuze) direct en online een afspraak maken, of wij nemen contact met u op.

Heeft u nog een vraag? Mail ons:
info@aanvragen-energielabel.nl

Meer lezen

Low angle portrait of  Middle-Eastern engineer  holding plans while standing on construction site, copy space

Over ons

Meer weten over de organisatie achter Aanvragen Energielabel?
Rear view of indian couple checking on digital tablet housing energy efficiency rate. Young couple searching new green house on digital tablet. Husband embracing wife while checking the energy efficiency status of their home.

Energie­label

Wat behelst het energielabel precies? En welke wet- en regelgeving geldt er?
Contact us concept with wood block and symbols at, e-mail address and phone

Contact

Heeft u nog vragen? Neem contact op voor persoonlijk advies.

Aanvragen energielabel woning: direct online geregeld!

Direct aanvragen energielabel woning? Op Aanvragen-Energielabel.nl kunt u heel eenvoudig online uw aanvragen energielabel woning regelen.

  • U bepaalt zelf het moment waarop één van onze deskundigen langs komt. Wij hebben meerdere inspecteurs en meerdere mogelijkheden in elke regio; een afspraak kan dus meestal op korte termijn gemaakt worden.
  • Na de opname is het energielabel op werkdagen binnen 24 uur beschikbaar. Tijdens het bezoek wordt uw woning volledig visueel gecontroleerd aan de binnenzijde en de buitenzijde. Hierbij wordt niet gekeken of gezocht naar bouwkundige gebreken, maar slechts naar zaken die van toepassing zijn om het juiste energielabel te bepalen.
  • De inspecteur moet alle ruimtes van het huis gezien hebben. Bij de inspectie wordt gebruik gemaakt van diverse apparatuur om bijvoorbeeld oppervlaktes te meten, of RC-waardes van beglazing en dergelijke te bepalen.
  • Alle opnamegegevens worden verwerkt in een softwareprogramma, om te komen tot de berekening van het juiste energielabel. Wij voeren inspecties al uit vanaf €295,00 inclusief btw (inhoud woning tot 500 m3).

Aanvragen energielabel woning bij deskundige inspecteurs

Bij Aanvragen-Energielabel.nl beschikken we over een netwerk van meer dan 300 gediplomeerde inspecteurs. Zij staan voortdurend onder kwaliteitscontroles, waardoor wij de kwaliteit van onze dienstverlening voor wat betreft het aanvragen energielabel woning optimaal kunnen bewaken.

  • Elke dag voeren we honderden inspecties uit, allen uiteraard volgens de laatste normen, voorschriften en richtlijnen van de overheden.
  • Daardoor blijven onze energielabels rechtsgeldig en dus te gebruiken als u uw woning op de markt brengt.
  • Daarnaast wordt elk energielabel geregistreerd bij de betreffende instanties, zoals het kadaster en overheden.

Contact

Wilt u persoonlijk advies over de aanvraag van het energielabel?

Schroom niet om ons te contacten via:
info@aanvragen-energielabel.nl.