Definitief Energielabel nodig?

Afspraak

Inspectie

Registratie

DEFINITIEF ENERGIELABEL NODIG?

U zoekt een definitief energielabel? Bent u van plan binnenkort uw woning te gaan verkopen? Daar komt veel bij kijken! Als verkopende partij is het uw taak en verplichting het energielabel van uw huis te verzorgen. Vanaf 01-01-2021 moet dit label worden verstrekt door een erkend en gediplomeerde inspecteur.

Als een woning van eigenaar wisselt, overhandig je als verkoper het energielabel aan de nieuwe eigenaar. Bij ons kunt u het definitief energielabel aanvragen en achteraf problemen of een boete voorkomen.

Wij hanteren scherpe tarieven waartegen wij een geldig energielabel kunnen bieden. Het is eenvoudig en snel om online een afspraak te maken met één van onze inspecteurs.

Het energielabel geeft aan hoe goed een woning is geïsoleerd en hoe zuinig installaties zijn. De energierekening hangt ook af of u zuinig stookt, hoeveel warm water er wordt gebruikt, hoeveel apparaten u heeft en hoe intensief die gebruikt worden.

Iedereen kan wat doen voor het klimaat Van iets kleins tot juist iets groots, zoals het energiezuiniger maken van uw woning. Alle mogelijkheden voor een energiezuinig en duurzaam huis op een rij: isolatie, duurzame alternatieven voor verwarming, zonnepanelen en meer. Dit alles en meer in de rapportage welke u gaat ontvangen na de inspectie.

Aanvragen Energielabel is een entiteit van: Homekeur B.V.
 
 

Aanvragen energielabel

Na het invoeren van uw gegevens kunt u (naar keuze) direct en online een afspraak maken, of wij nemen contact met u op.

Heeft u nog een vraag? Mail ons:
info@aanvragen-energielabel.nl

Meer lezen

Aanvragen energielabel

Over ons

Meer weten over de organisatie achter Aanvragen Energielabel?
Tablet met energielabel

Energie­label

Wat behelst het energielabel precies? En welke wet- en regelgeving geldt er?
Aanvragen energielabel

Contact

Heeft u nog vragen? Neem contact op voor persoonlijk advies.

Definitief energielabel aanvragen voor elke woning

Een definitief energielabel nodig? Op Aanvragen Energielabel.nl kunt u gemakkelijk online een definitief energielabel aanvragen. Wij hebben door heel het land meer dan 300 inspecteurs, die dagelijks honderden inspecties uitvoeren. Zo kunt u voor elke woning in heel Nederland direct online uw energielabel aanvragen.

  • Alle inspecteurs van Aanvragen Energielabel.nl zijn gediplomeerd. Om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen bewaken staan zij daarnaast voortdurend onder strenge kwaliteitscontroles.
  • Alle opnames en verstrekte labels worden uitgevoerd conform alle geldende normen en richtlijnen, waardoor ze rechtsgeldig blijven en derhalve geschikt om te gebruiken bij de verkoop van uw woning.
  • Alle energielabels en opnames worden bovendien geregistreerd bij de wettelijke instanties.

Hoe werkt het definitief energielabel aanvragen?

Het aanvragen van een definitief energielabel begint bij het maken van een afspraak. Een bezoek van een van onze deskundige inspecteurs is eenvoudig online in te plannen. Doordat we werken met meer dan 300 gediplomeerde inspecteurs zal dit bezoek vrijwel altijd op korte termijn plaats kunnen vinden. Tijdens dit bezoek, de inspectie zelf, wordt uw huis helemaal gecontroleerd. Onze inspecteur bekijkt de binnenzijde en de buitenzijde van uw huis, evenals alle ruimtes in de woning en maakt daarbij gebruik van diverse apparatuur, om bijvoorbeeld bepaalde waardes te bepalen en oppervlaktes te meten. Waar bij andere opnamen vooral gelet wordt op bouwkundige gebreken, besteden wij aandacht aan duurzame, energiegerelateerde zaken in het bijzonder. U kunt denken aan voldoende isolatie, dubbel glas en de aanwezigheid van zonnepanelen en een warmtepomp. Alle gegevens worden vervolgens verwerkt in een softwareprogramma, om zo te komen tot een berekening van het juiste energielabel.

  • Wilt u direct overgaan tot het aanvragen van een energielabel? Of ontvangt u liever eerst wat aanvullende informatie? Neem dan contact met ons op, want onze adviseurs staan u graag te woord.

 

Contact

Wilt u persoonlijk advies over de aanvraag van het energielabel?

Schroom niet om ons te contacten via:
info@aanvragen-energielabel.nl.