Energielabel aanvragen kosten berekenen

Afspraak

Inspectie

Registratie

Bereken de energielabel aanvragen kosten

Bent u benieuwd naar de energielabel aanvragen kosten? Gaat u binnenkort uw huis op de markt brengen? Bij de verkoop van een woning komt heel veel kijken. Sinds kort is het verplicht om bij de verkoop van uw woning een energielabel te overhandigen aan de koper.

Als je je huis verkoopt, dan moet je aan de koper laten zien welk energielabel jouw woning heeft. Doe je dat niet, dan kun je een boete krijgen

Officieel hoef je het energielabel pas bij overdracht (het officiële verkoopmoment) te overhandigen. Maar in de praktijk zullen kopers als ze bezig zijn met het zoeken van een woning, al willen weten wat het energielabel is.

Voor energielabel aanvragen kosten bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen u een geldig energielabel bieden tegen een aantrekkelijke prijs. Online is het gemakkelijk en snel om een afspraak te maken met één van onze inspecteurs.

Energielabels die vóór 2015 zijn opgesteld zijn blijven, evenals het nieuwe energielabel, 10 jaar geldig (vanaf opnamedatum). Dit betekent dat hetzelfde energielabel gedurende 10 jaar kan worden overhandigd als er een nieuwe koper van de woning is.

Aanvragen Energielabel is een entiteit van: Homekeur B.V.
 

Aanvragen energielabel

Na het invoeren van uw gegevens kunt u (naar keuze) direct en online een afspraak maken, of wij nemen contact met u op.

Heeft u nog een vraag? Mail ons:
info@aanvragen-energielabel.nl

Meer lezen

Aanvragen energielabel

Over ons

Meer weten over de organisatie achter Aanvragen Energielabel?
Tablet met energielabel

Energie­label

Wat behelst het energielabel precies? En welke wet- en regelgeving geldt er?
Aanvragen energielabel

Contact

Heeft u nog vragen? Neem contact op voor persoonlijk advies.

Bereken de energielabel aanvragen kosten voor elk huis

Op zoek naar de energielabel aanvragen kosten? Uw energielabel aanvragen kosten zijn online eenvoudig en snel te zien op Aanvragen Energielabel.nl.
Voor het opstellen van een energielabel komt een van onze inspecteur ter plaatse. Daarvoor maakt onze planningsafdeling een afspraak met u.

  • Voor de inspectie en opname van alle benodigde gegevens wordt 1 uur ingepland. Afhankelijk van de grootte van de woning kan er meer of minder tijd nodig zijn. Daarvoor volgt geen verrekening.
  • Voor de opname van een energielabel bij u op locatie voor huizen met een inhoud tot 500m3 betaalt u vanaf €349,00, inclusief btw.
  • Tijdens de inspectie wordt uw woning volledig gecontroleerd. Hierbij valt te denken aan de gehele buitenzijde van de woning, maar ook de binnenzijde en alle ruimtes in huis. Waar bij andere inspecties vooral de aandacht ligt op bouwkundige gebreken, let deze inspecteur met name op duurzame energiegerelateerde aspecten.
  • Is uw woning goed geïsoleerd? Heeft u bijvoorbeeld zonnepanelen of een warmtepomp? Is de woning voorzien van dubbel glas? Deze en tal van andere zaken worden vastgelegd en vormen de basis voor het uit te geven energielabel.
  • Tijdens de opname gebruikt de inspecteur geavanceerde technieken en apparatuur, om bijvoorbeeld de RC-waarde van het glas te bepalen. Al deze informatie vormt uiteindelijk de basis voor het uitgeven van een geldig energielabel.

Betaalbare energielabel aanvragen kosten

  • Dagelijks voeren wij honderden inspecties uit. Alle inspecteurs van Aanvragen Energielabel.nl zijn uiteraard gediplomeerd en staan voortdurend onder strenge kwaliteitscontroles.
  • Op basis van deze controles zijn wij in staat de kwaliteit van onze dienstverlening optimaal te bewaken. Alle opnames en verstrekte labels zijn conform de geldende richtlijnen en normen. Hierdoor blijft dit alles rechtsgeldig en voor u te gebruiken bij de woningverkoop. Alle opnames en labels worden ook geregistreerd bij de wettelijke instanties als het Kadaster en de overheid.
  • Wilt u direct informeren naar een energielabel aanvragen kosten, of het direct online aanvragen? Of ontvangt u liever eerst nog meer informatie? Laat het ons weten. Onze adviseurs informeren u graag over alles omtrent energielabels.

Contact

Wilt u persoonlijk advies over de aanvraag van het energielabel?

Schroom niet om ons te contacten via:
info@aanvragen-energielabel.nl.