Energielabel aanvragen woning

Afspraak

Inspectie

Registratie

Direct uw energielabel aanvragen woning!

Gaat u binnenkort uw huis verkopen of verhuren? Wilt u overgaan tot het energielabel aanvragen woning? Bij Aanvragen-Energielabel.nl bent u aan het juiste adres voor dit energielabel aanvragen woning! Wij hebben meer dan 300 deskundige inspecteurs tot onze beschikkingen en hanteren daarnaast scherpe prijzen.
 
U bent vanaf 1 januari 2021 van overheidswege verplicht bij verkoop of verhuur van uw woning te zorgen voor een rechtsgeldig energielabel. Wij zijn u hierbij graag van dienst!

Met een energielabel is het eenvoudig voor de kopende of hurende partij een gefundeerd oordeel te vellen over de energiezuinigheid van uw huis.
Als gekozen wordt voor een zuinige woning betekent dat automatisch een lagere energierekening, meer woongenot en minder CO2-uitstoot, wat dus beter is voor het milieu. Het energielabel voor huizen geeft met de klassen A (groen, extreem zuinig) tot G (rood, heel onzuinig) een indicatie over de zuinigheid van een huis vergeleken met soortgelijke huizen.
 
Een energiezuinig huis beschikt bijvoorbeeld over goede isolatie, dubbel glas, energiezuinige verwarming en zonnepanelen. Dit leest u allemaal in het energielabel.
 
Aanvragen Energielabel is een entiteit van: Homekeur B.V.
 
 

Aanvragen energielabel

Na het invoeren van uw gegevens kunt u (naar keuze) direct en online een afspraak maken, of wij nemen contact met u op.

Heeft u nog een vraag? Mail ons:
info@aanvragen-energielabel.nl

Meer lezen

Low angle portrait of  Middle-Eastern engineer  holding plans while standing on construction site, copy space

Over ons

Meer weten over de organisatie achter Aanvragen Energielabel?
Rear view of indian couple checking on digital tablet housing energy efficiency rate. Young couple searching new green house on digital tablet. Husband embracing wife while checking the energy efficiency status of their home.

Energie­label

Wat behelst het energielabel precies? En welke wet- en regelgeving geldt er?
Contact us concept with wood block and symbols at, e-mail address and phone

Contact

Heeft u nog vragen? Neem contact op voor persoonlijk advies.

Direct online uw energielabel aanvragen woning

Direct uw energielabel aanvragen woning? Op Aanvragen-Energielabel.nl kunt u heel eenvoudig online uw energielabel aanvragen woning regelen. U bepaalt zelf het moment van het bezoek van onze inspecteur. In iedere regio zijn meerdere inspecteurs en meerdere opties; een afspraak kan dus in principe bijna altijd op korte termijn gemaakt worden. Na de inspectie is het energielabel op werkdagen binnen 24 uur beschikbaar.

Tijdens het bezoek wordt uw woning zowel aan de binnenzijde als aan de buitenzijde onderworpen aan een visuele inspectie. Hierbij letten we niet op bouwkundige gebreken, maar op dingen die van toepassing zijn om het energielabel te kunnen bepalen. De inspecteur moet alle ruimtes in de woning gezien hebben. Bij de inspectie worden apparaten gebruikt om bijvoorbeeld oppervlaktes te meten of de RC-waardes van beglazing te bepalen. Alle verkregen data wordt in een softwareprogramma verwerkt, om te komen tot het juiste energielabel.
Inspectie kan bij ons al vanaf €349,00 inclusief btw! (voor woningen tot 500 m3 inhoud).

Energielabel aanvragen woning bij deskundige inspecteurs

Bij Aanvragen-Energielabel.nl beschikken we over een netwerk van landelijk meer dan 300 inspecteurs. Zij staan voortdurend onder kwaliteitscontroles, wat betekent dat we de kwaliteit van onze dienstverlening voor het energielabel aanvragen woning optimaal kunnen bewaken. Elke dag voeren we honderden inspecties uit en dit natuurlijk volgens de laatste normen, voorschriften en richtlijnen van de overheden. Hierdoor blijven onze energielabels rechtsgeldig en kunt u ze gebruiken bij de woningverkoop. Elk energielabel wordt ook geregistreerd bij de betreffende instanties, zoals het kadaster en overheden.

Wilt u weten wat u kunt doen om uw huis comfortabeler en energiezuiniger te maken? Ontdek de mogelijkheden, kosten en besparingen op www.verbeterjehuis.nl. Alle mogelijkheden voor een energiezuinig en duurzaam huis op een rij: isolatie, duurzame alternatieven voor verwarming, zonnepanelen en meer.

  • Heeft u nog vragen of wilt u direct een energielabel aanvragen? Neem dan contact met ons op. Onze adviseurs helpen u graag verder.
  • Iedereen kan wat doen voor het klimaat Van iets kleins tot juist iets groots, zoals het energiezuiniger maken van uw woning.

Contact

Wilt u persoonlijk advies over de aanvraag van het energielabel?

Schroom niet om ons te contacten via:
info@aanvragen-energielabel.nl.