Energielabel huis aanvragen

Afspraak

Inspectie

Registratie

Direct uw energielabel huis aanvragen!

Bent u van plan uw huis te gaan verhuren of verkopen ? Wilt u dan het energielabel huis aanvragen? Bij Aanvragen-Energielabel.nl bent u aan het juiste adres! Wij hebben ruim 300 deskundige inspecteurs die actief zijn in het hele land.
 
Wij hebben bovendien concurrerende tarieven voor het energielabel huis aanvragen. Vanaf 01-01-2021 bent u verplicht om bij de verkoop of verhuur van uw huis te zorgen voor een rechtsgeldig energielabel. 
 
Met een energielabel kan de koper of huurder van uw woning de energiezuinigheid van uw huis eenvoudig beoordelen.
 
Als gekozen wordt voor een zuinige woning, is de prettige bijkomstigheid dat de energierekening lager zal zijn en er minder CO2-uitstoot is, wat uiteraard beter is voor het milieu. Het energielabel voor woningen geeft met de klassen A t/m G (van groen, extreem zuinig tot rood, zeer onzuinig) een beeld over de zuinigheid van een huis in vergelijking met huizen van hetzelfde type.
 
Een energiezuinig huis beschikt bijvoorbeeld over dubbel glas, een goede isolatie, heeft een energiezuinige verwarming en zonnepanelen. Deze informatie kan allemaal gevonden worden op het energielabel.
  
Aanvragen Energielabel is een entiteit van: Homekeur B.V.
 

Aanvragen energielabel

Na het invoeren van uw gegevens kunt u (naar keuze) direct en online een afspraak maken, of wij nemen contact met u op.

Heeft u nog een vraag? Mail ons:
info@aanvragen-energielabel.nl

Meer lezen

Low angle portrait of  Middle-Eastern engineer  holding plans while standing on construction site, copy space

Over ons

Meer weten over de organisatie achter Aanvragen Energielabel?
Rear view of indian couple checking on digital tablet housing energy efficiency rate. Young couple searching new green house on digital tablet. Husband embracing wife while checking the energy efficiency status of their home.

Energie­label

Wat behelst het energielabel precies? En welke wet- en regelgeving geldt er?
Contact us concept with wood block and symbols at, e-mail address and phone

Contact

Heeft u nog vragen? Neem contact op voor persoonlijk advies.

Direct online uw energielabel huis aanvragen

Direct online uw energielabel huis aanvragen? Bij Aanvragen-Energielabel.nl kunt u online uw energielabel huis aanvragen zonder enige moeite. U bepaalt zelf wanneer onze medewerker bij u op bezoek komt. Een afspraak kan vrijwel altijd op korte termijn gemaakt worden, omdat we in iedere regio met meerdere inspecteurs werken.

  • Tijdens de inspectie wordt uw woning geheel onderworpen aan een visuele inspectie, zowel wat de binnenzijde als wat de buitenzijde betreft.
  • Hierbij kijken onze inspecteurs niet naar bouwkundige gebreken, maar naar aspecten die van toepassing zijn om het energielabel te kunnen bepalen.
  • Alle ruimtes van de woning worden bekeken. Bij de inspectie wordt bepaalde apparatuur gebruikt, bijvoorbeeld om oppervlaktes te meten of de RC-waardes van beglazing te bepalen.
  • Alle data wordt verwerkt in een computerprogramma, om uiteindelijk tot het juiste energielabel te komen.
  • Een inspectie kan bij Aanvragen Energielabel.nl vanaf €349,00 incl. BTW (voor woningen tot 500 m3. Meerprijs per 100m3 is: € 25,- inclusief BTW). Na het bezoek is het energielabel op werkdagen binnen 24 uur beschikbaar.

Energielabel huis aanvragen bij deskundige inspecteurs

Bij Aanvragen-Energielabel.nl werken we met een netwerk van meer dan 300 inspecteurs door heel Nederland. De kwaliteit van onze dienstverlening voor het energielabel huis aanvragen kunnen we optimaal bewaken dankzij voortdurende kwaliteitscontroles. De vele inspecties die we dagelijks uitvoeren, worden gedaan volgens de laatste normen en richtlijnen van de overheden. Daardoor zijn onze energielabels geschikt om te gebruiken als u uw woning gaat verkopen.

  • Natuurlijk zorgen we er ook voor dat elk energielabel wordt geregistreerd bij de betreffende instanties, zoals kadaster en overheden.
  • Een energielabel kan direct online aangevraagd worden. Maar bij eventuele vragen, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.
  • Onze adviseurs staan u graag te woord.

Contact

Wilt u persoonlijk advies over de aanvraag van het energielabel?

Schroom niet om ons te contacten via:
info@aanvragen-energielabel.nl.