Online Energielabel kosten berekenen

Afspraak

Inspectie

Registratie

De laagste energielabel kosten

Bent u benieuwd naar de energielabel kosten? U bent van plan uw huis te gaan verkopen?

Bij een woningtransactiemoment, dus als de woning van eigenaar wisselt, is een energielabel verplicht. Vanaf 1 januari 2021 moet uw woning bezocht worden door een gediplomeerd inspecteur. En u als verkopende partij bent verplicht het benodigde energielabel te verzorgen.

Wij helpen u snel aan meer informatie over onze aantrekkelijke energielabel kosten voor uw woning, zodat u snel kunt voldoen aan uw plicht als verkopende partij.

Een energiezuinig huis heeft goede isolatie, dubbel glas, energiezuinige verwarming en zonnepanelen. Het energielabel is een document waarin deze kenmerken zijn beschreven. Als je je huis verkoopt, dan moet je aan de koper laten zien welk energielabel jouw woning heeft. Doe je dat niet, dan kun je een boete krijgen.

Online is het eenvoudig om snel een afspraak in te plannen met één van onze inspecteurs.

Aanvragen Energielabel is een entiteit van: Homekeur B.V.
 

Aanvragen energielabel

Na het invoeren van uw gegevens kunt u (naar keuze) direct en online een afspraak maken, of wij nemen contact met u op.

Heeft u nog een vraag? Mail ons:
info@aanvragen-energielabel.nl

Meer lezen

Low angle portrait of  Middle-Eastern engineer  holding plans while standing on construction site, copy space

Over ons

Meer weten over de organisatie achter Aanvragen Energielabel?
Rear view of indian couple checking on digital tablet housing energy efficiency rate. Young couple searching new green house on digital tablet. Husband embracing wife while checking the energy efficiency status of their home.

Energie­label

Wat behelst het energielabel precies? En welke wet- en regelgeving geldt er?
Contact us concept with wood block and symbols at, e-mail address and phone

Contact

Heeft u nog vragen? Neem contact op voor persoonlijk advies.

De laagste energielabel kosten voor elke woning

Op zoek naar lage energielabel kosten? Uw energielabel kosten zijn online eenvoudig en snel te zien op Aanvragen Energielabel.nl.

  • Voor het verzorgen van een energielabel komt een van onze inspecteurs ter plaatse. Daarvoor maakt onze planningsafdeling een afspraak met u op een voor u gelegen tijdstip.
  • Voor de inspectie en opname van alle benodigde gegevens plannen we 1 uur in. Mocht uw woning groter of kleiner zijn en hebben we daardoor meer of minder tijd nodig, dan zal daar geen verrekening voor volgen. Voor de opname van een energielabel voor huizen met een inhoud tot 500m3 betaalt u €349,00, inclusief btw. Meerprijs per 100m3 is: € 25,- inclusief btw.
  • Tijdens de inspectie wordt uw huis aan een volledige controle onderworpen. Er wordt gekeken naar de gehele buitenzijde van de woning, maar ook de binnenzijde en alle ruimtes in huis. Waar bij andere inspecties vooral de aandacht uitgaat naar bouwkundige gebreken, let onze inspecteur vooral op duurzame, energiegerelateerde aspecten. Is er sprake van goede isolatie? Is de woning voorzien van dubbel glas? Heeft u bijvoorbeeld een warmtepomp of zonnepanelen? Deze en tal van andere zaken worden vastgelegd en vormen de basis voor het uit te geven energielabel.
  • Wil je weten wat het energielabel van je woning is? En wat je kunt doen om je huis comfortabeler en energiezuiniger te maken? Ontdek de mogelijkheden, kosten en besparingen op www.verbeterjehuis.nl.
  • Tijdens de opname gebruikt de inspecteur geavanceerde technieken en apparatuur, om bijvoorbeeld de RC-waarde te bepalen. Al deze informatie vormt uiteindelijk de basis voor het uitgeven van een geldig energielabel.

Bereken de energielabel kosten voor alle inspecties

Dagelijks voeren wij honderden inspecties uit door het hele land. Al onze inspecteurs van Aanvragen Energielabel.nl zijn gediplomeerd en staan onder een voortdurende kwaliteitscontrole. Op basis van deze controles zijn wij in staat onze dienstverlening en de kwaliteit hiervan optimaal te bewaken. De opnames en labels worden uitgevoerd volgens de nieuwste richtlijnen, normen, werkwijzes en voorschriften van overheden. Uiteraard wordt elke opname afgemeld en automatisch geregistreerd bij de betreffende instanties, zoals overheden en het kadaster.

  • Er zijn genoeg mogelijkheden om de energiezuinigheid van uw woning te verbeteren. Veel oudere woningen hebben nog geen gevelisolatie en geen vloerisolatie. Ook ontbreekt nog wel eens dubbel glas in slaapkamers. Zonnepanelen zijn sterk in opkomst, maar nog lang niet op alle daken aanwezig.
  • Wilt u direct informeren naar de energielabel kosten? Of dit direct online aanvragen? Dat kan snel geregeld worden. Maar natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor meer informatie. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Contact

Wilt u persoonlijk advies over de aanvraag van het energielabel?

Schroom niet om ons te contacten via:
info@aanvragen-energielabel.nl.