Energielabel woning aanvragen

Afspraak

Inspectie

Registratie

Direct uw energielabel woning aanvragen!

Gaat u binnenkort uw woning verhuren of verkopen ? Wilt u overgaan tot het energielabel woning aanvragen?
 
Bij Aanvragen-Energielabel.nl bent u hiervoor aan het juiste adres! Wij hebben meer dan 300 deskundige inspecteurs tot onze beschikkingen en hanteren daarnaast concurrerende tarieven voor het energielabel woning aanvragen. U bent vanaf 01-01-2021 verplicht om bij de verkoop of verhuur van uw woning te zorgen voor een rechtsgeldig energielabel. Wij helpen u graag!

Met een energielabel kan de potentiële koper van uw huis eenvoudig beoordelen en kan hij zien hoe het gesteld is met de energiezuinigheid van uw huis.
 
Als gekozen wordt voor een zuinige woning betekent dat natuurlijk een lagere energierekening en minder CO2-uitstoot, wat uiteraard beter is voor het milieu. Het energielabel voor huizen geeft met de klassen A t/m G (van groen, extreem zuinig tot rood, zeer onzuinig) een indicatie over de zuinigheid van een huis in vergelijking met soortgelijke huizen.
 
Een energiezuinige woning beschikt bijvoorbeeld over minstens dubbel glas, is goed geïsoleerd, heeft een energiezuinige verwarming en zonnepanelen. Dit staat vermeld in het energielabel.
 
Aanvragen Energielabel is een entiteit van: Homekeur B.V.
 

Aanvragen energielabel

Na het invoeren van uw gegevens kunt u (naar keuze) direct en online een afspraak maken, of wij nemen contact met u op.

Heeft u nog een vraag? Mail ons:
info@aanvragen-energielabel.nl

Meer lezen

Low angle portrait of  Middle-Eastern engineer  holding plans while standing on construction site, copy space

Over ons

Meer weten over de organisatie achter Aanvragen Energielabel?
Rear view of indian couple checking on digital tablet housing energy efficiency rate. Young couple searching new green house on digital tablet. Husband embracing wife while checking the energy efficiency status of their home.

Energie­label

Wat behelst het energielabel precies? En welke wet- en regelgeving geldt er?
Contact us concept with wood block and symbols at, e-mail address and phone

Contact

Heeft u nog vragen? Neem contact op voor persoonlijk advies.

Snel en eenvoudig online uw energielabel woning aanvragen

Direct online uw energielabel woning aanvragen? Op Aanvragen-Energielabel.nl kunt u heel eenvoudig online uw energielabel woning aanvragen. U bepaalt zelf wanneer onze inspecteur langskomt. Een afspraak kan in principe vrijwel altijd op korte termijn gemaakt worden omdat we in iedere regio meerdere inspecteurs hebben. Na het bezoek is het energielabel op werkdagen binnen 24 uur beschikbaar.

Tijdens de inspectie wordt uw woning aan de binnenzijde en aan de buitenzijde onderworpen aan een visuele inspectie. Hierbij wordt niet gelet op bouwkundige gebreken, maar op aspecten die van toepassing zijn om het energielabel te bepalen. Onze inspecteur moet alle ruimtes in de woning gezien hebben. Bij de inspectie worden met behulp van apparatuur bijvoorbeeld oppervlaktes gemeten of de RC-waardes van beglazing bepaald. Alle verkregen data wordt verwerkt in een programma, om tot het juiste energielabel te komen.

  • Als je je huis verkoopt, dan moet je aan de koper laten zien welk energielabel jouw woning heeft. Doe je dat niet, dan kun je een boete krijgen.
  • Een inspectie kan bij Aanvragen Energielabel.nl vanaf €349,00 incl. btw, voor woningen tot 500 m3 inhoud. Meerprijs per 100m3 is: € 25,- inclusief BTW.

Energielabel woning aanvragen bij deskundige inspecteurs

Bij Aanvragen-Energielabel.nl beschikken we over een netwerk van ruim 300 inspecteurs in heel het land. Zij staan continu onder kwaliteitscontroles, waardoor we de kwaliteit van onze dienstverlening voor het energielabel woning aanvragen optimaal kunnen bewaken. De honderden inspecties die we elke dag doen, worden uitgevoerd volgens de laatste normen en richtlijnen van de overheden. Daardoor kunt u onze energielabels gebruiken bij de verkoop van uw woning. Elk energielabel wordt geregistreerd bij de betreffende instanties, zoals het kadaster en overheden.

  • Wil je weten wat het energielabel van je woning is? En wat je kunt doen om je huis comfortabeler en energiezuiniger te maken? Ontdek de mogelijkheden, kosten en besparingen op uw energielabel.
  • Heeft u nog vragen of wilt u direct een energielabel aanvragen? Dat kan online, maar u kunt ons ook rechtstreeks benaderen. Onze adviseurs helpen u graag verder.

Contact

Wilt u persoonlijk advies over de aanvraag van het energielabel?

Schroom niet om ons te contacten via:
info@aanvragen-energielabel.nl.