Energielabel woning aanvragen

Afspraak

Inspectie

Registratie

Regel direct uw energielabel woning!

Heeft u een energielabel voor uw woning nodig? Vraag deze dan eenvoudig en snel aan op Aanvragen-energielabel.nl. Wij regelen het energielabel voor u, waar u zich ook in Nederland bevindt.
 
Huis verkopen regel een energielabel voor uw woning! 
Bent u van plan om uw woning binnenkort op de markt te brengen? Dan dient u als verkopende partij per 1 januari 2021 ervoor te zorgen dat uw huis een rechtsgeldig energielabel heeft. Het is vanaf die datum namelijk verplicht dat een huis dat wordt verkocht is voorzien van een energielabel. Ook wanneer u een woning wilt verhuren, dient deze een energielabel te hebben. Wij regelen het energielabel voor uw woning voor u.
 
Waarom uw woning voorzien van een energielabel?

Met een energielabel woning kunnen huurders en kopers eenvoudig beoordelen of een woning energiezuinig is en in welke mate. Een energiezuinige woning is uiteraard beter voor het milieu omdat de CO2-uitstoot lager is. Maar voor de kopende of hurende partij is het een prettige bijkomstigheid dat de energierekening lager zal zijn.

Aanvragen Energielabel is een entiteit van: Homekeur B.V.
 
 
 
 
 
 
 

Aanvragen energielabel

Na het invoeren van uw gegevens kunt u (naar keuze) direct en online een afspraak maken, of wij nemen contact met u op.

Heeft u nog een vraag? Mail ons:
info@aanvragen-energielabel.nl

Meer lezen

Low angle portrait of  Middle-Eastern engineer  holding plans while standing on construction site, copy space

Over ons

Meer weten over de organisatie achter Aanvragen Energielabel?
Rear view of indian couple checking on digital tablet housing energy efficiency rate. Young couple searching new green house on digital tablet. Husband embracing wife while checking the energy efficiency status of their home.

Energie­label

Wat behelst het energielabel precies? En welke wet- en regelgeving geldt er?
Contact us concept with wood block and symbols at, e-mail address and phone

Contact

Heeft u nog vragen? Neem contact op voor persoonlijk advies.

Verkoop uw huis sneller dankzij het label!

Krijgt uw huis een energielabel A of B? Dan is uw huis zeer energiezuinig. Steeds meer potentiële kopers zijn op zoek naar een energiezuinige woning. Zo’n goed energielabel kan dan ook zeker invloed hebben op de verkoopprijs van uw woning. Het kan er zelfs ook voor zorgen dat uw woning sneller wordt verkocht.

Kom erachter hoe uw woning energiezuiniger kan worden!

Komt uit de inspectie die u door onze inspecteurs heeft laten uitvoeren naar voren dat uw woning niet zo energiezuinig is? Wees dan niet bang dat uw woning minder verkoopbaar wordt. Dat is vaak namelijk helemaal niet het geval. Aan het label is namelijk te zien hoe het huis energiezuiniger kan worden gemaakt. Deze duidelijkheid zorgt ervoor dat kopers vaak toch een huis kopen, ook al is dat nog niet helemaal energiezuinig, als deze verder wel aan de wensen voldoet. U kunt er uiteraard ook zelf voor kiezen om de woning eerst energiezuiniger te maken alvorens u deze op de markt brengt. Vraag na het energiezuinig maken van de woning dan gewoon weer een inspectie bij ons aan. Wij vinden het namelijk geen enkel probleem om een tweede keer een inspecteur langs te laten komen om het nieuwe energielabel voor uw woning te berekenen.

Over ons

Aanvragen-energielabel.nl is onderdeel van Homekeur B.V., een grootschalige organisatie dat diverse keuringen uitvoert. Als onderdeel van deze organisatie richten wij ons met deze website op het regelen van energielabels voor woningen. Wij hebben de beschikking over een netwerk van ruim 300 inspecteurs die door heel Nederland opereren. Hierdoor kunt u in elke regio van onze diensten gebruik maken, en kan een afspraak vaak al op korte termijn worden ingepland. Meer weten over de organisatie achter Aanvragen Energielabel?

Landelijk netwerk van gediplomeerde inspecteurs

Bij Aanvragen-Energielabel.nl beschikken we landelijk over een netwerk van meer dan 300 inspecteurs. Zij zijn gediplomeerd en staan voortdurend onder strenge kwaliteitscontroles, waardoor wij de kwaliteit van onze dienstverlening voor wat betreft het energielabel voor woningen optimaal kunnen bewaken. Elke dag worden honderden inspecties uitgevoerd, allen volgens de laatste normen, voorschriften en richtlijnen van de overheden.

Vraag het energielabel voor uw woning online aan!

Op Aanvragen-Energielabel.nl is het heel eenvoudig om online uw energielabel woning aan te vragen. U dient hiervoor alleen het formulier in te vullen. In elke regio hebben wij meerdere inspecteurs en mogelijkheden, waardoor u op redelijk korte termijn een bezoek van één van onze deskundigen kunt verwachten. U bepaalt zelf op welke dag en tijdstip één van onze ervaren inspecteurs bij u langskomt.

Wat gebeurt er tijdens de afspraak?

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt, komt er op de door u gekozen dag en tijdstip een ervaren inspecteur bij uw woning langs. Tijdens het bezoek bekijkt de inspecteur uw woning van zowel binnen als buiten. Hij kijkt hierbij enkel naar de zaken die samen het uiteindelijk energielabel voor uw huis bepalen. De inspecteur kijkt tijdens deze inspectie dus niet naar zaken, zoals tijdens een bouwkundige keuring. Alle gegevens die de inspecteur tijdens het bezoek verzamelt, voert hij in een geavanceerd softwareprogramma in. Aan de hand van die gegevens kan het programma het energielabel berekenen. Het energielabel zal vervolgens op werkdagen binnen 24 uur beschikbaar zijn voor u.

Waar kijkt de inspecteur naar?

De inspecteur kijkt onder andere naar zaken als:

  • Kan de isolatie van uw woning nog verbeterd worden?
  • Zijn er zonnepanelen aanwezig?
  • Is er een warmtepomp aanwezig?
  • Zijn de ramen voorzien van dubbel glas?

Onze inspecteurs maken gebruik van geavanceerde apparatuur om tot hun eindoordeel te komen. Alle verkregen informatie gecombineerd vormt de basis voor het uit te geven energielabel woning.

Rechtsgeldige en geregistreerde energielabels

Het berekenen van het energielabel voor uw woonhuis gebeurt bij ons dus op een zeer deskundige en gedegen manier. Daardoor zal het energielabel dat wij voor u berekenen altijd kloppen. De energielabels die wij uitgeven zijn dan ook altijd rechtsgeldig. Wilt u direct uw energielabel woning aanvragen? Of ontvangt u graag verdere informatie? Geen probleem! Onze adviseurs vertellen u graag meer over energielabels.

Regel een energielabel voor uw woning tegen een aantrekkelijke prijs!

Al vanaf €349,00 inclusief btw (voor woningen tot een inhoud van 500 m3) voeren wij een inspectie uit. De geregistreerde energielabels blijven 10 jaar geldig en dus te gebruiken bij de verkoop van uw woning. Daarnaast wordt elke inspectie geregistreerd bij de betreffende instanties, zoals overheden en het kadaster.

Contact

Wilt u graag een energielabel voor uw woning aanvragen, maar heeft u eerst nog wat vragen? Of wilt u graag een advies op maat omtrent een energielabel voor uw huis? U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via info@aanvragen-energielabel.nl. Wij staan u namelijk graag te woord en vertellen u graag meer over het regelen van energielabels.

Contact

Wilt u persoonlijk advies over de aanvraag van het energielabel?

Schroom niet om ons te contacten via:
info@aanvragen-energielabel.nl.