Nieuws

Hoe gaat een opname in zijn werk?

Aanvragen energielabel
Tijdens het bezoek wordt uw woning geheel aan binnen en buitenzijde visueel gecontroleerd. Hierbij wordt niet gekeken of gezocht naar bouwkundige gebreken, maar alleen naar zaken welke relevant zijn om het juiste energielabel te bepalen.

 

De inspecteur moet in de hele woning alle ruimtes gezien hebben, hierbij zal hij gebruik maken van diverse apparatuur om bijvoorbeeld oppervlaktes te meten, of RC-waardes van beglazing en dergelijke te bepalen. Alle opnamegegevens worden verwerkt in een softwareprogramma, waarna het juiste energielabel berekend wordt.

 

Hoe snel kan ik mijn energielabel hebben of een afspraak maken?
Wij hebben altijd meerdere inspecteurs en meerdere mogelijkheden in uw regio, een afspraak kan dus meestal al heel snel en op korte termijn. Na de opname is het energielabel op werkdagen binnen 24 uur beschikbaar.

 

Wat zijn de kosten voor het aanvragen van een energielabel?
Voor het opstellen van een energielabel komt een inspecteur ter plaatse. Daarvoor kunt u zelf direct via deze website online een afspraak maken. Voor de inspectie en opname van alle gegevens wordt 1 uur ingepland, afhankelijk van de grootte van de woning is soms iets meer of minder tijd nodig. Er volgt geen verrekening bij een meer of mindere tijdsbesteding. Voor de opname van een energielabel bij u op locatie voor woningen tot 500m3 inhoud betaald u:
€295,00 inclusief btw!

Gebeld worden voor meer informatie?

Of stel direct uw vraag door te mailen naar: info@aanvragen-energielabel.nl.