Wat kost een Energielabel ?

Afspraak

Inspectie

Registratie

Wat kost een energielabel?

Wat kost een energielabel? Bent u daar ook benieuwd naar? Bij Aanvragen-Energielabel bieden wij u een scherp tarief voor een erkend en geregistreerd energielabel, dat vanaf 01-01-2021 moet worden uitgevoerd door een gediplomeerd inspecteur.

Ga je je huis verkopen? Dan ben je verplicht een energielabel aan te vragen. Op het moment dat een woning van eigenaar wisselt, moet je als verkoper het energielabel overhandigen aan de nieuwe eigenaar.

Met een energielabel kunnen kopers en huurders in één oogopslag zien of een woning zuinig of onzuinig is. Dat is handig, want een keuze voor een zuinige woning betekent een lagere energierekening, meer wooncomfort en minder CO2-uitstoot, dus beter voor het milieu!

Maar bij Aanvragen Energielabel.nl bent u aan het juiste adres. Wij hanteren scherpe prijzen om een officieel energielabel voor u te verzorgen. Online kunt u eenvoudig een afspraak maken met één van onze inspecteurs.

Iedereen kan wat doen voor het klimaat Van iets kleins tot juist iets groots, zoals het energiezuiniger maken van je huis.

Wij beschikken over meerdere inspecteurs in uw regio, dus normaal gesproken kan dit bezoek op korte termijn plaatsvinden. De vraag: Wat kost een energielabel? kunt u aflezen in onderstaand aanvraag formulier. 

Aanvragen Energielabel is een entiteit van: Homekeur B.V.
 
 
 
 
 

Aanvragen energielabel

Na het invoeren van uw gegevens kunt u (naar keuze) direct en online een afspraak maken, of wij nemen contact met u op.

Heeft u nog een vraag? Mail ons:
info@aanvragen-energielabel.nl

Meer lezen

Aanvragen energielabel

Over ons

Meer weten over de organisatie achter Aanvragen Energielabel?
Tablet met energielabel

Energie­label

Wat behelst het energielabel precies? En welke wet- en regelgeving geldt er?
Aanvragen energielabel

Contact

Heeft u nog vragen? Neem contact op voor persoonlijk advies.

Wat kost een energielabel voor uw woning?

Wat kost een energielabel voor uw woning is eenvoudig te zien op Aanvragen Energielabel.nl.

  • Voor het maken van een energielabel komt één van onze deskundigen langs voor een inspectie. Voor deze opname plannen we 1 uur in. Maar wat kost een energielabel
  • Een inspectie is al mogelijk vanaf € 349,- inclusief btw! (voor woningen tot 500 m3 inhoud. Meerprijs per 100m3 is: € 25,-, inclusief btw). Zijn we langer of korter bezig, dan volgt daarvoor geen verrekening.
  • Tijdens de inspectie wordt uw huis van nok tot kruipruimte gecontroleerd. Onze inspecteur bekijkt de hele buitenzijde, maar ook de binnenzijde. Alle ruimtes in het huis zullen worden geïnspecteerd.
  • Onze inspecteur let niet op bouwkundige gebreken, maar juist op energiegerelateerde zaken die de woning duurzamer maken. Er wordt bijvoorbeeld gekeken of u dubbel glas heeft of bijvoorbeeld zonnepanelen of een warmtepomp.
  • Onze inspecteur maakt tijdens zijn inspectie gebruik van diverse geavanceerde apparatuur, om bijvoorbeeld ruimtes en de RC-waarde van de beglazing te meten. Alle verkregen informatie vormt de basis voor het uitgeven van een geldig energielabel. De labels zijn er in 7 klassen, van A (groen, zeer zuinig) tot en met G (rood, zeer onzuinig).

Wat kost een energielabel inspectie?

Dagelijks voeren wij in heel Nederland honderden inspecties uit. Al onze inspecteurs van Aanvragen Energielabel.nl zijn opgeleid, erkend en staan onder voortdurende kwaliteitscontrole, wat ons de mogelijkheid geeft de kwaliteit van onze dienstverlening optimaal te kunnen bewaken. De opnames en energielabels worden uitgevoerd volgens de recentste normen, voorschriften en richtlijnen van bevoegde instanties. Elke opname wordt vervolgens automatisch geregistreerd bij bijvoorbeeld overheden en het kadaster.

  • Wilt u weten: wat kost een energielabel? Of bent u van plan dit direct online aan te vragen? Onze adviseurs van Aanvragen Energielabel.nl staan u graag te woord.
  • Het energielabel geeft je inzicht in de opbrengsten en kosten van verschillende energiebesparende maatregelen in of aan jouw woning.

Contact

Wilt u persoonlijk advies over de aanvraag van het energielabel?

Schroom niet om ons te contacten via:
info@aanvragen-energielabel.nl.