Lage kosten Energielabel

Afspraak

Inspectie

Registratie

Online kosten energielabel aanvragen

Woning verkopen of verhuren? Dan is een energielabel verplicht! Bent u benieuwd naar wat de kosten energielabel zijn?
 
Bij Aanvragen-Energielabel bieden wij u een scherpe prijs voor het energielabel, dat vanaf 1 januari 2021 geregeld moet worden door een gediplomeerd inspecteur in combinatie met een BRL9500 gecertificeerd bedrijf.
 
Als u de verkopende partij bent, is het uw plicht het benodigde energielabel te verzorgen. Bij een woning transactie moment, dus als de woning van eigenaar wisselt, is het overhandigen van een energielabel verplicht. Wij helpen u snel aan meer informatie over het energielabel voor uw huis.
 
Online kunt u eenvoudig en snel een afspraak inplannen met één van onze inspecteurs. We hebben meerdere mogelijkheden en meerdere inspecteurs in uw regio beschikbaar.
 
Er zijn genoeg mogelijkheden voor verbeteringen. Veel oudere woningen hebben nog geen gevelisolatie en geen vloerisolatie. Ook ontbreekt nog wel eens dubbel glas in slaapkamers. Zonnepanelen zijn sterk in opkomst, maar nog lang niet op alle daken aanwezig. Naast het energielabel krijgt u hierover advies.
 
Aanvragen Energielabel is een entiteit van: Homekeur B.V
 
 

Aanvragen energielabel

Na het invoeren van uw gegevens kunt u (naar keuze) direct en online een afspraak maken, of wij nemen contact met u op.

Heeft u nog een vraag? Mail ons:
info@aanvragen-energielabel.nl

Meer lezen

Aanvragen energielabel

Over ons

Meer weten over de organisatie achter Aanvragen Energielabel?
Tablet met energielabel

Energie­label

Wat behelst het energielabel precies? En welke wet- en regelgeving geldt er?
Aanvragen energielabel

Contact

Heeft u nog vragen? Neem contact op voor persoonlijk advies.

Kosten energielabel voor iedere woning

Op zoek naar kosten energielabel? Uw kosten energielabel zijn hier op Aanvragen Energielabel.nl eenvoudig en snel te zien. Voor het verzorgen van een energielabel komt één van onze inspecteurs bij u langs op een samen met u te bepalen tijdstip. Voor de inspectie en de opname plannen we 1 uur in. Mocht uw woning afwijken qua grootte waardoor we meer of minder tijd nodig hebben, dan wijken de kosten niet af. Voor de opname van een energielabel voor woningen tot 500m3 inhoud betaalt u vanaf € 349,00, inclusief btw. Meerprijs per 100m3 is: € 25,- inclusief btw.

  • Tijdens de inspectie wordt uw woning volledig gecontroleerd. Onze inspecteur bekijkt de hele buitenzijde en de gevels, maar uiteraard ook naar de binnenzijde.
  • Alle ruimtes in het huis worden geïnspecteerd. Bij andere inspecties gaat de aandacht vaak uit naar bouwkundige gebreken. Onze inspecteur let echter voornamelijk op duurzame, energiegerelateerde zaken. Heeft u bijvoorbeeld een warmtepomp of zonnepanelen? Is uw woning afdoende geïsoleerd? Zijn alle ramen voorzien van dubbel glas?
  • Tijdens de opname gebruikt onze inspecteur diverse geavanceerde technieken en apparatuur, om bijvoorbeeld de RC-waarde van de beglazing te bepalen en om ruimtes te meten.
  • Al deze informatie vormt uiteindelijk de basis voor het uitgeven van een geldig energielabel. De labels zijn er in de klassen A t/m G, van een groen (zeer laag energieverbruik), tot rood ( zeer hoog energieverbruik).

Kosten energielabel voor inspecties

Dagelijks voeren wij landelijk honderden inspecties uit. Al onze inspecteurs van Aanvragen Energielabel.nl zijn natuurlijk gediplomeerd en staan onder een voortdurende kwaliteitscontrole. Daardoor kunnen wij de kwaliteit van onze dienstverlening optimaal bewaren. De energielabels en opnames worden uitgevoerd volgens de nieuwste richtlijnen, normen en voorschriften van overheden. Natuurlijk wordt elke opname automatisch geregistreerd bij de betreffende instanties, zoals overheden en het kadaster.

  • Ga je een huis kopen? Let op het energielabel. Een huis met een groen energielabel (label A of B) is niet alleen comfortabeler, het scheelt je ook fors in de energiekosten. In 10 jaar tijd kan het verschil met een vergelijkbaar onzuinig huis oplopen tot duizenden euro’s. Een iets duurder maar zuiniger huis kan dus voordeliger zijn dan een goedkoper, onzuinig. Heeft het te koop staande huis geen energielabel? Vraag er de verkoper of de verkoopmakelaar om. Als koper heb je recht op een energielabel.
  • Wilt u informatie over de precieze kosten energielabel? Of direct online een energielabel aanvragen? Onze adviseurs helpen u graag verder.

Contact

Wilt u persoonlijk advies over de aanvraag van het energielabel?

Schroom niet om ons te contacten via:
info@aanvragen-energielabel.nl.