Over ons

Aanvragen Energielabel is een initiatief van Homekeur B.V. Gevestigd in Ridderkerk, maar heeft met een netwerk van ruim 300 inspecteurs een landelijke dekking.

Met dit netwerk verzorgen we dagelijks honderden opnames door heel Nederland. Al onze inspecteurs zijn gediplomeerd en staan onder voortdurende kwaliteitscontrole. Onze opnames en labels worden uitgevoerd volgens de nieuwste normen, richtlijnen en voorschriften van de overheid. Elke opname wordt uiteraard geregistreerd bij de instanties zoals het kadaster en bij de overheden.

Als aparte entiteit richt Aanvragen Energielabel zich niet op bouwkundige gebreken. Maar alleen op zaken welke relevant zijn om het juiste energielabel te bepalen. De inspecteur bekijkt in de woning alle ruimtes en maakt daarbij gebruik van diverse apparatuur. Bijvoorbeeld om oppervlaktes te meten, of de diverse waardes te bepalen. Alle gegevens worden verwerkt in een softwareprogramma waarna het juiste energielabel berekend wordt.

Door de grootte van ons netwerk hebben wij altijd meerdere inspecteurs in uw regio beschikbaar. In de meeste gevallen kunt u snel een afspraak plannen.

Voor een bouwkundige check van uw (potentiële) woning kunt u contact opnemen met Homekeur B.V.