Nieuws

Goedkoop energielabel aanvragen als particulier: zo doet u dat!

energielabel goedkoop aanvragen

Particulieren met een koopwoning moeten verplicht een energielabel aanvragen voor de woning. Energielabels worden per 1 januari 2021 specifieker en uitgebreider. Alle energieprestatie adviseurs moeten vanaf dat moment volgens herziene beoordelingsrichtlijnen, wijzigingsbladen en opnameprotocollen werken. Wanneer u een energielabel moet aanvragen voor uw woning, dan wilt u dit zo voordelig mogelijk doen. Hoe kunt u nu het best goedkoop een energielabel aanvragen? Eenvoudig, dit doet u bij ons!

Goedkoop een energielabel aanvragen bij Aanvragen-Energielabel

Aanvragen-Energielabel is een initiatief van Homekeur B.V. Vanuit deze onderneming verzorgen wij bouwtechnische keuringen. Echter, Aanvragen-Energielabel is een entiteit op zich en houdt zich daarmee niet bezig met het opsporen van bouwkundige gebreken. Wij richten ons alleen op het bepalen van het juiste energielabel op basis van de juiste kenmerken van een woning. Wij zijn gevestigd in Ridderkerk, maar bieden een landelijke dekking. Wij werken met meer dan 300 ervaren en goed opgeleide inspecteurs, waardoor er in uw regio altijd meerdere inspecteurs beschikbaar zijn. U hoeft dan ook nooit lang te wachten op uw afspraak voor het bepalen van het energielabel.

Honderden opnames door heel het land

Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om een energielabel te bepalen. Wij werken dan ook uitsluitend met gediplomeerde inspecteurs die voortdurend worden gecontroleerd op de kwaliteit. Per januari 2021 veranderen de regels en richtlijnen met betrekking tot het energielabel. Uiteraard kunt u erop rekenen dat al onze opnames en labels volgens de nieuwste voorschriften, normen en richtlijnen worden uitgevoerd. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de opname bij de juiste instanties wordt geregistreerd. Hierbij valt te denken aan overheden en het kadaster. Doordat wij actief zijn met een breed netwerk voeren wij honderden opnames per dag uit door heel het land.

Hoe wordt het juiste energielabel berekend?

Er zijn meerdere kenmerken van de woning die relevant zijn voor het bepalen van het energielabel. Hierbij kunt u denken aan onder meer dak-, vloer- en muurisolatie, aan de beglazing en bijvoorbeeld de verwarmingsvoorziening. Tijdens uw afspraak zal de inspecteur alle ruimten in de woning controleren, waarbij van diverse apparatuur gebruik wordt gemaakt voor onder meer het bepalen van specifieke waarden en het meten van oppervlakten. De opgenomen gegevens word in een softwareprogramma verwerkt, waarna de berekening van het juiste energielabel wordt gemaakt.

Direct een goedkoop energielabel aanvragen

Uw woning heeft een energielabel nodig. Dit is verplicht. Natuurlijk wilt u vooral goedkoop een energielabel aanvragen, zodat u tegen de beste prijs ontvangt wat verplicht is voor uw woning. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt het online aanvraagformulier invullen en, indien gewenst, direct via de website een afspraak maken. Heeft u eerst nog vragen of wilt u meer informatie en advies? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Gebeld worden voor meer informatie?

Of stel direct uw vraag door te mailen naar: info@aanvragen-energielabel.nl.